Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ζωντανή μέχρι τέλους!

Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε η Άαλμποργκ, επικρατώντας 1-0 της Στεάουα στην 5η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να μάχονται για τη 2η θέση. «Σφράγισε» πρόκριση η Ντιναμό με 2-0 επί της Ρίο Άβε

Ζωντανή μέχρι τέλους
Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η δεύτερη θέση του δέκατου ομίλου του Europa League, με την Άαλμποργκ να επιστρέφει δυνατά στη μάχη της διεκδίκησης προσπερνώντας τη Στεάουα στην πέμπτη αγωνιστική.

Οι Δανοί πήραν σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Στεάουα και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης, κρατώντας το ενδιαφέρον του ομίλου μέχρι το φινάλε.

Το γκολ του Ενέφολντσεν στο 72’ έδωσε στην Άαλμποργκ το «χρυσό» τρίποντο που την ανέβασε στην δεύτερη θέση με 9 βαθμούς, ενώ η Στεάουα έμεινε στην τρίτη με 7.

Η Ντιναμό από την άλλη «σφράγισε» την πρόκριση με άνετη νίκη επί της αδιάφορης Ρίο Άβε, με γκολ των Λενς (53’) και Βελόσο (78’).

Στην τελευταία αγωνιστική, η Άαλμποργκ θέλει τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη Ρίο Άβε, για να πανηγυρίσει την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας στο συγκεκριμένο ματς και νίκης της Στεάουα επί της Ντιναμό, η ομάδα απ’ το Βουκουρέστι είναι αυτή που έχει το πλεονέκτημα.

Ενδιαφέρον υπάρχει ακόμα και για την πρώτη θέση. Η Ντιναμό θέλει μόνο ένα βαθμό για να προκριθεί, όμως σε περίπτωση ήττας και νίκη της Άαλμποργκ στο άλλο παιχνίδι, οι Δανοί είναι αυτοί που υπερτερούν στην ισοβαθμία.

10ος όμιλος

Άαλμποργκ-Στεάουα 1-0
(72’ Ενεφόλντσεν)
Ντιναμό Κιέβου-Ρίο Άβε 2-0
(53’ Λενς, 78’ Βελόσο)

Βαθμολογία

1. Ντιναμό Κιέβου (11-4) 12
2. Άαλμποργκ (5-8) 9
3. Στεάουα Β. (11-7) 7
4. Ρίο Αβε (3-11) 1

Τελευταία αγωνιστκή (11/12)

Στεάουα-Ντιναμό Κιέβου (22:05)
Ρίο Άβε-Άλμποργκ (22:05)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: