Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Οσ-βάλντο, αγόρι μου!!

Τον ήρωά της στον Πάμπλο Οσβάλντο βρήκε η Ίντερ! Πάνω που ‘χαν μείνει με παίκτη λιγότερο και στριμώχνονταν παραπάνω απ’ τη Ντνίπρο, ο Αργεντινός έδωσε τη λύση και την πρόκριση (2-1) στους «νερατζούρι»

Οσ-βάλντο, αγόρι μου!
Έβγαλε την ψυχή των φίλων της, αλλά η Ίντερ βρίσκεται πρόωρα στην επόμενη φάση του Europa League!

Απέναντι σε μια σκληροτράχηλη αντίπαλο όπως η Ντνίπρο κι έχοντας ν’ αντιμετωπίσουν και αριθμητικό μειονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίχρονο, οι «νερατζούρι» κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη (2-1) που τους έστειλε στην επόμενη φάση.

Και το οφείλουν σε δυο κυρίους: Αφενός τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς που (με το σκορ ήδη στο 0-1 από το γκολ του Ρόταν) απέκρουσε πέναλτι του Κονοπλιάνκα. Κι αφετέρου στον Πάμπλο Οσβάλντο, που πήρε τη σκυτάλη απ’ τον Κουζμάνοβιτς (σ.σ. είχε ισοφαρίσει στο 30’) και λίγο μετά την αποβολή του Ρανόκια, πέτυχε το καθοριστικό -όπως αποδείχθηκε- γκολ.

Την ώρα όμως που η Ίντερ πανηγύριζε πρόκριση και πρωτιά, η Σεντ Ετιέν αδυνατούσε να πανηγυρίσει για ένα ακόμα ματς. Απέναντι στην πεισματάρα Καραμπάγκ, οι Γάλλοι δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο απ’ το να ισοφαρίσουν (21’ Φαν Βολφσβίνκελ) το προβάδισμα που είχε δώσει ο Ναντίροφ (15’).

Μένοντας λοιπόν στην πέμπτη (!) ισοπαλία τους σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο (1-1) χρειάζονται καλύτερο αποτέλεσμα από τη σημερινή τους αντίπαλο την τελευταία αγωνιστική (όταν θ’ αντιμετωπίσουν στην Ουκρανία τη Ντνίπρο) για να μη χαιρετίσουν πρόωρα τη διοργάνωση.


Τα σημερινά αποτελέσματα

Ίντερ-Ντνίπρο 2-1
(30’ Κουζμάνοβιτς, 50’ Οσβάλντο - 16’ Ρόταν)

Σεντ Ετιέν-Καραμπάγκ 1-1
(21’ Φαν Βολφσβίνκελ - 15’ Ναντίροφ)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Ίντερ (6-2) 11
Καραμπάγκ (3-5) 5
Σεντ Ετιέν (2-2) 5
Ντνίπρο (3-5) 4


Η τελευταία αγωνιστική (11/12)

Ντνίπρο-Σεντ Ετιέν (19:00)
Καραμπάγκ-Ίντερ (19:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: