Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ήττα-πρόκριση για Σέλτικ!!

Παρά την ήττα με 3-1 από την Σάλτσμπουργκ, η Σέλτικ πήρε το εισιτήριο για τη φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ, αφού η Άστρα επικράτησε 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ήττα-πρόκριση για Σέλτικ
Ο Άλαν με δύο τέρματα έβαλε από νωρίς το νερό στο αυλάκι για την Σάλτσμπουργκ, που παρά την επικράτηση της, δεν επηρέασε την πρόκριση της Σέλτικ, μετά το 1-0 της Άστρα κόντρα στους Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0.

Η βαθμολογία
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 13
ΣΕΛΤΙΚ 8
ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ 4
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 3

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΣΕΛΤΙΚ
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

ΣΕΛΤΙΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-3
(30’ Γιόχανσεν -8’, 13’Αλαν, 92’ Κεϊτά)
Οι Αυστριακοί έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους και στο 8’ προηγήθηκαν με τον Αλαν, μετά από προσπάθεια του Μπρούνο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο 25χρονος Βραζιλιάνος, από εκτέλεση κόρνερ του Καμπλ και ασίστ του Αντρέ Ραμάλιο έκανε το 2-0. Στο 30ο λεπτό κι αφού τρία λεπτά νωρίτερα, ο Σοριάνο είδε τον διαιτητή να μην μετράει το γκολ του από απευθείας εκτέλεση φάουλ, αφού είχε δείξει έμμεσο, ο Ιζαγκίρε έκανε τη σέντρα και ο Γιόχανσεν μείωσε σε 1-2. Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε ο Κεϊτά στο 92ο λεπτό, αλλά και η Σέλτικ παρά την ήττα πήρε επίσης την πρόκριση.

ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1-0
(50’ Μπουκαρί)

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν καλές στιγμές στο πρώτο ημίωρο με τον Εντουάρντο, ωστόσο με την πάροδο του πρώτου μέρους και όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι άρχισαν ν’ ανεβάζουν την απόδοση τους και στο 31’ είχαν καλή στιγμή με τον Μοράις. Τελικά νωρίς στο δεύτερο μέρος, μετά από σέντρα του Σέτο από δεξιά, ο Μπουκαρί κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ και να κρατήσει αυτό το αποτέλεσμα ως το τέλος, αφού ο Λουνγκ σε προσπάθεια του Μασάδο στο 72' κράτησε το 1-0. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: