Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αποχαιρέτησε οριστικά ο Απόλλων!!

Τις ελάχιστες πιθανότητες που είχε να μπει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης αποχαιρέτησε ο Απόλλων που ηττήθηκε 3-1 απ’ τη Ζυρίχη. Χαμός για τις πρώτες θέσεις μετά το 2-2 της Βιγιαρεάλ με τη Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε οριστικά ο Απόλλων
Θρίλερ μέχρι τέλους επικρατεί στον πρώτο όμιλο του Europa League, με τον Απόλλων Λεμεσού να είναι η μοναδική ομάδα που αποχαιρέτησε οριστικά τις ελπίδες που είχε για πρόκριση, στην πέμπτη αγωνιστική.

Η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε 3-1 απ’ τη Ζυρίχη στην Ελβετία, παρότι μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις ελπίδες της.

Στο 23’ πήρε τα ηνία στο σκορ, όταν ο Ρόσα με πλασέ έκανε το 1-0, όμως στο 31’ ο Τζιμσιτί έφερε το ματς στα ίσια. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Τσικαουί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με την παράβαση όμως να αμφισβητείται απ’ τον Απόλλωνα, ενώ απ’ την άσπρη βούλα διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ο Τσικαουί και πάλι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αγγελή και έκανε το τελικό 3-1.

Στο άλλο ματς, Βιγιαρεάλ και Γκλάντμπαχ πήραν από έναν βαθμό, με τους Ισπανούς να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα, χωρίς όμως να καταφέρουν να το κρατήσουν.

Φιέτο στο 26’ και Τσερίσεφ στο 63’ έδωσαν δύο φορές τα ηνία στην Βιγιαρεάλ, όμως Ράφαελ (55’) και Χάκα (67’) έδωσαν «χρυσό» βαθμό στη Γκλάντμπαχ, που κρατάει την αγωνία στον πρώτο όμιλο μέχρι τέλους.

Έτσι, η Γκλάντμπαχ συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία με 9 βαθμούς, ενώ θα διεκδικήσει την κορυφή στο ντέρμπι κόντρα στη Ζυρίχη που βρίσκεται στην τρίτη θέση με 7.

Θεωρητικά πιο εύκολο έργο θα έχει η Βιγιαρεάλ που θα αντιμετωπίσει στη Λεμεσό τον αδιάφορο Απόλλωνα, προκειμένου τουλάχιστον να διατηρήσει τη δεύτερη θέση, όπου βρίσκεται με 8 βαθμούς.

Το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου:
Βιγιαρεάλ-Γκλάνμπαχ 2-2
(26΄Φιέτο, 63’ Τσερίσεφ - 55’ Ράφαελ, 67’ Χακα)

Ζυρίχη-Απόλλων 3-1
(32΄Τζιμσιτί, 39’, 59’ Τσικαούι - 23’ Ρόσα)

Βαθμολογία

1. Γκλάντμπαχ (11-4) 9
2. Βιγιαρεάλ (13-7) 8
3. Ζυρίχη (10-11) 7
4. Απόλλων Λεμεσού (4-16) 3

Τελευταία αγωνιστική (11/12)

Γκλάντμπαχ-Ζυρίχη (22:05)
Απόλλων-Βιγιαρεάλ (22:05)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: