Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Νέβιλ: «Η Λίβερπουλ έπρεπε να είχε πάρει τον Σάντσεζ»

Την άποψή του ότι η Λίβερπουλ έπρεπε να είχε αποκτήσει τον Αλέξις Σάντσεζ ως αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες εξέφρασε ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ.

Νέβιλ: «Η Λίβερπουλ έπρεπε να είχε πάρει τον Σάντσεζ»
Ο Αλέξις Σάντσεζ ήταν ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Λουίς Σουάρε στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ. Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό επιθετικό της Άρσεναλ, εκφράζοντας την άποψή του ότι θα έπρεπε να τον είχε αποκτήσει η Λίβερπουλ.

«Ο Σάντσεζ ήταν ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Λουίς Σουάρες. Σίγουρα, δεν θα πετύχει τον ίδιο αριθμό γκολ με τον Ουρουγουανό, όπως δεν νομίζω να διαφωνήσει κανείς ότι θα ήταν ο τέλειος αντικαταστάτης του», είπε ο παλαίμαχος αμυντικός για τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, ενώ, στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Χιλιανός έχει όλα τα προσόντα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ουρουγουανός στους «κόκκινους».

«Έχει όλα όσα χρειαζόταν η Λίβερπουλ ύστερα από την αποχώρηση του Σουάρες. Σκοράρει, πιέζει και κυνηγάει τις χαμένες μπαλιές. Είναι κρίμα για τη Λίβερπουλ που δεν τον πήρε. Παράλληλα, όμως, είναι και τεράστια προσθήκη για την Άρσεναλ», κατέληξε.

Οι «κανονιέρηδες» έδωσαν το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα το ποσό των 38 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσεζ, με τον 25χρονο άσο να πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, έχοντας σκοράρει 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Λονδρέζων *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: