Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Απρόοπτα στον Παναθηναϊκό!!

Λίγες ώρες πριν τον «τελικό» πρόκρισης με την Μπάγερν Μονάχου, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έβαλε μπελάδες στο κεφάλι του. Κι αυτό γιατί Γιάνκοβιτς και Μπατίστα είναι αμφίβολοι για το ματς της Παρασκευής!

Απρόοπτα στον Παναθηναϊκό!
Ούτε αυτή τη φορά μπορεί να πάει… ήρεμος σε έναν αγώνα ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό γιατί η τελευταία προπόνηση πριν τον «τελικό» της Παρασκευής με την Μπάγερν Μονάχου (όπου με νίκη, εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στο Top-16) έκρυβε… παγίδες για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ταλαιπωρείται από μια σύσπαση στον προσαγωγό και μπορεί -ευτυχώς- η μαγνητική του να ήταν «καθαρή», ωστόσο δεν έβγαλε το αποψινό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος.

Στον «αέρα», όμως, είναι και η συμμετοχή του Εστέμπαν Μπατίστα! Ο Ουρουγουανός σέντερ ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αφήνοντας σε αναμμένα κάρβουνα το πράσινο επιτελείο.

Και των δύο η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ελπίζουν πως αμφότεροι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: