Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Σκόνδρας: «Όταν παίξαμε καλά, νικήσαμε»

Στη βελτίωση της απόδοσης στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας, ώστε να δικαιολογήσει τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Μινσκ επί της Ντιναμό.

Σκόνδρας: «Όταν παίξαμε καλά, νικήσαμε»
Ο διεθνής αμυντικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως ήταν επιπόλαιοι στο πρώτο ημίχρονο και στάθηκε στον στόχο των δυο νικών, ήτοι στην αποψινή και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Γκινγκάμπ για να έρθει η πρόκριση. Στάθηκε στη σημασία της νίκης και στο γεγονός πως δεν απειλήθηκαν πολύ από τους Λευκορώσους.

Αναλυτικά: «Ήρθαμε για να νικήσουμε. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά επιπόλαιοι. Στο δεύτερο, ήμασταν καλύτεροι και γι' αυτό νικήσαμε. Αυτή η νίκη έχει μεγάλη σημασία και βαθμολογικά και για εμάς. Ο στόχος είναι να κάνουμε το "δύο στα δύο" ως στο τέλος.

Αυτό που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί που είναι πολύ σημαντικοί. Δεν έχει σημασία τόσο η απόδοση, αλλά οι τρεις βαθμοί. Νομίζω είμαστε καλύτερη ομάδα και, κατά διαστήματα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ίσως να μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα ακόμα γκολ. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε την Ντιναμό Μινσκ μακριά από την εστία μας. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό έχει σημασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: