Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

«Όλοι ενωμένοι για την λύση»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλέωπας και τόνισε πως υπάρχει μια καθυστέρηση στο θέμα αλλά δήλωσε αισιόδοξος για την επίλυση όλων των προβλημάτων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το θέμα της εκκαθάρισης:
«Υπάρχει μια καθυστέρηση που οφείλεται στον Α.Σ. Η εκκαθάριση ήταν 3 Νοεμβρίου και εκείνη τη ώρα υπέγραψα πως έπρεπε να γίνει. Υπήρξε μια καθυστέρηση αλλά όποιο πρόβλημα υπάρχει θα λυθεί. Μίλησα με τον κ. Γαλανό και μου είπε πως την επόμενη Δευτέρα – Τρίτη πρέπει να συναντηθούμε και να βρούμε τη λύση. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και θα προτείνω να συναντηθούμε όλοι μαζί για να βρούμε μια λύση».
Για τον αντικαταστάτη του Ζουμπουρίδη:
«Γνωρίζω τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ, είναι όλοι αξιόλογοι άνθρωποι και είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί μια σωστή λύση. Εγώ είμαι στη διάθεση τους οποιαδήποτε στιγμή, μέρα και νύχτα. Έχω τον χρόνο και την εμπειρία να ασχοληθώ. Είμαι παράγοντας 27 χρόνια και είχα βοηθήσει και στον Άρη έναν θαυμάσιο άνθρωπο τον Μενέλαο Χατζηγεωργίου. Είχα βγάλει το 1980 τον ύμνο του Άρη σε δίσκο από την «music box».
Για την ΠΑΕ Άρης:
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συμφωνήσαμε και βρέθηκαν οι εκκαθαριστές. Όταν βρεθούν οι νομικοί θα δούμε αν ισχύει ότι αποφασίσαμε στη τελευταία συνέλευση ή αν θα πρέπει να ξαναβρεθούμε. Ο Άρης έχει πολύ καλούς, έγκριτους και ικανούς νομικούς».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: