Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

«Μου αρέσει ο Παναθηναϊκός»

Για την ώρα παρακολουθεί ως θεατής. Και δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί. Ωστόσο, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον εξέφρασε ανοικτά -έχοντας δει όλα τα ματς- πως ο Παναθηναϊκός του Ιβάνοβιτς... βγάζει γούστα.

«Μου αρέσει ο Παναθηναϊκός»
Πώς και πώς περιμένει να φορέσει τα πράσινα ο ΝτεΜάρκους Νέλσον που βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και παράλληλα στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Αμερικανός έχει παρακολουθήσει όλα τα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε πως αυτό που βγάζει το σύνολο του Ιβάνοβιτς είναι άκρως θελκτικό στο μάτι, όντας εντυπωσιασμένος απ’ τον τρόπο που παίζει η ομάδα του.

«Όλο αυτό που έχω περάσει αποτελεί μια πολύ σκληρή δοκιμασία για εμένα. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία αυτή που έχω περάσει και είναι και ψυχολογικό το θέμα μιας και δεν έχω συνηθίσει να είμαι εκτός και να παρακολουθώ. Έχω συνηθίσει, έχω μάθει να παίζω».

«Αυτή τη στιγμή περιμένω το ΟΚ από τους γιατρούς για να μπω να κάνω προπόνηση στο μισό γήπεδο. Είμαι σε μια φάση που ακολουθώ ατομικό πρόγραμμα για να εκτιμηθεί επακριβώς η κατάστασή μου.

Τόσο καιρό είχα απόλυτη επαφή με την ομάδα. Έχω δει όλα τα παιχνίδια και μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που παίζουμε. Παίζουμε πάρα πολύ καλή άμυνα και είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: