Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Με επιστροφές στη Λεωφόρο!!

Με τέσσερις επιστροφές και τρεις απουσίες συνεχίζει την προετοιμασία της η Βέροια ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, όταν θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Με επιστροφές στη Λεωφόρο
Με ευχάριστα νέα μπαίνει η Βέροια στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει της αναμέτρησης για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Χοσέ Γκρανέρο είδε τους Καλτσά, Βέρτζο, Κατίδη και Βάσκες να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της Πέμπτης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τους έχει στη διάθεσή του για το ματς με τους «πράσινους».

Αντίθετα, δεν κατάφεραν να επανέλθουν απ’ τους τραυματισμούς τους οι Σέντρικ και Καταλά, ενώ ο Βεργώνης αναμένεται να προφυλαχθεί μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε, παρότι ακολούθησε κανονικά τις τελευταίες προπονήσεις. Εκτός αποστολής θα μείνει σίγουρα ο τιμωρημένος Αμαραντίδης.

Πάντως, η Βέροια προετοιμάζεται για ταξίδι… διαρκείας στην Αθήνα, αφού θα φτάσει το μεσημέρι του Σαββάτου και θα παραμείνει μέχρι την εξ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης (3/12) κόντρα στον Ατρόμητο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: