Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

«Θα κερδίσουμε τον Άρη»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, Στράτος Τσίλογλου και αναφέρθηκε στην επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ετοιμότητα της ομάδας του:
«Η ομάδα είναι έτοιμη. Η μόνη απώλεια είναι του Καζαντζίδη που έχει να παίξει από την αρχή της χρονιάς. Μας έχουν παραχωρήσει ένα βοηθητικό γήπεδο όπου χθες κάναμε εκεί προπόνηση. Σήμερα κάνουμε προπόνηση στο δικό μας αλλά είναι δύσκολο να κάνουμε προπόνηση στο «Ανθή Καραγιάννη». Ίσως γίνει μια προπόνηση το Σάββατο».
Για το τι πρέπει να ξέρουν οι οπαδοί του Άρη:
«Θα έχουμε δύο εκδοτήρια. Οι φίλοι του Άρη θα πάνε από τη πλευρά της θάλασσας απέναντι από τους επίσημους. Το εισιτήριο θα είναι 10 ευρώ για τους άντρες και 5 για τις γυναίκες. Μιλήσαμε με τους παράγοντες του Άρη και ήθελαν να πέσουν οι τιμές αλλά αυτά δεν αλλάζουν. Τον Άρη όταν τον βλέπουμε κοιτάμε να βγάλουμε και κάποια έξοδα, είναι λογικό. Όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες κοιτάμε να σταθούμε όσο το δυνατό καλύτερα».
Για τα φαβορί της τρίτης κατηγορίας:
«Τον Άρη τον είδα με τον Ακροπόταμο και δεν μου φάνηκε πως έχει διαφορά από τις άλλες ομάδες. Ότι είναι να γίνει θα γίνει τον Δεκέμβριο. Όποιοι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν πρέπει να κάνουν… αγώνα δρόμο. Όλοι για εμένα αυτή τη στιγμή είναι στο ίδιο και δεν έχω δει κανέναν να μπορεί να κάνει περίπατο. Ο Άρης, η Καβάλα ο Πανσεραικός και η κάθε ομάδα θέλει ενίσχυση. Αυτή τη στιγμή είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο».
Για την ψυχολογία της ομάδας του:
«Είναι ιστορία για εμάς το να παίξουμε με τον Άρη και η ψυχολογία μας είναι στη κορυφή. Δεν πρέπει να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω η ομάδα μας θα κερδίσει. Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν ξεχωρίζει. Παίξαμε πολλά παιχνίδια και όλοι μας είπαν πως είμαστε καλοί. Το ίδιο έχουμε πει και εμείς στις άλλες ομάδες».
Για τον στόχο της ομάδας:
«Ο στόχος μας είναι να σωθούμε την φετινή χρονιά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: