Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η βροχή σταμάτησε τη… βροχή των γκολ!!

Φαίνεται πως η βροχή των γκολ μπήκε στο… μάτι της κανονικής που έγινε αιτία να διακοπεί οριστικά το ματς Εστορίλ-Αϊντχόφεν κι ενώ οι Πορτογάλοι ήταν μπροστά 3-2 μετά από ένα τρελό πρώτο ημίχρονο.

Η βροχή σταμάτησε τη… βροχή των γκολ!
Βροχή τα γκολ, βροχή και η… βροχή, όμως, στο Εστορίλ!

Η τοπική ομάδα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά εκμεταλλευόμενη την αστάθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα που φάνηκε πολύ… κιμπάρης στις αντιδράσεις του, κατάφερε να κάνει απίστευτη ανατροπή.

Όταν ο Ντεπάι άνοιγε το σκορ στο 6’ κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη που θα ακολουθούσε. Η απάντηση ήταν άμεση, αφού στο 12’ ο Τόζε ισοφάρισε, αλλά και η… δευτερολογία των Ολλανδών ήταν ακόμη πιο άμεση με τον Νάρσινγκ δύο λεπτά αργότερα να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Φιλίπ Κοκού.

Τα… καλύτερα έρχονταν όμως για τους γηπεδούχους, που με γκολ των Κούκα (30’) και Αμάντο (39’) έκαναν το 3-2, εμποδίζοντας τους Ολλανδούς να πανηγυρίσουν από απόψε την πρόκριση.

Στο ημίχρονο κι ενώ η βροχή δεν έλεγε να σταματήσει, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι μιας και το γήπεδο είχε σε πολλά σημεία μετατραπεί σε λίμνη. Πλέον θα συνεχιστεί την Παρασκευή και αν η Εστορίλ καταφέρει να κρατήσει το προβάδισμα, θα μειώσει τη διαφορά στον πόντο και θα παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης.



Τα αποτελέσματα:

Ντιναμό-Παναθηναϊκός 2-1
Εστορίλ-Αϊντχόφεν 3-2 (διακοπή στο ημίχρονο)

Βαθμολογία (χωρίς το ματς Εστορίλ-Αϊντχόφεν)

1. Ντιναμό Μόσχας (8-3) 15
2. Αϊντχόφεν (5-4) 7
3. Εστορίλ (3-4) 3
4. Παναθηναϊκός (5-10) 1

Τελευταία αγωνιστική (11/12)

Παναθηναϊκός-Εστορίλ (20:00)
Αϊντχόφεν-Ντιναμό (20:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: