Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

«Η νίκη το καλύτερο φάρμακο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις και τον μεταγραφικό σχεδιασμό στους «Κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις σχέσεις παικτών – διοίκησης:
«Αποκαταστάθηκε η ηρεμία. Έγινε κανονικά η προπόνηση τώρα. Ήταν μια υπόθεση που αφορούσε καθαρά τους παίκτες και την διοίκηση. Βέβαια, είπα στους ποδοσφαιριστές πως δεν ήταν σωστή απόφαση να μην κατέβουν χθες. Είναι νέα παιδιά και χθες σεβαστήκαμε την απόφαση τους, πλέον το θέμα έχει τελειώσει.  Αν δεν κατέβαιναν και σήμερα θα ήταν καταστροφικό. Θα τιμωρούσαν οι παίκτες τον εαυτό τους. Πλέον, είμαστε πανέτοιμοι για να πάμε την Κυριακή και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».
Για το παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:
«Κάναμε ένα επίσημο φιλικό στη Καλαμαριά με πολύ καλή εικόνα, η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την φόρμα μας. Από την αρχή ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στη κορυφή και από εκεί που ήμασταν 5 βαθμούς από τον πρωτοπόρο τώρα είμαστε 2. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την καλή μας κατάσταση και να μην βάζουμε τρικλοποδιές στον εαυτό μας».
Για τις απουσίες στην ομάδα:
«Στην προπόνηση ήταν όλοι παρόντες και δεν θα έχουμε προβλήματα. Ο μόνος που θα απουσιάζει θα είναι ο Σουνάς που έχει κάρτες».
Για τον Κάμπος:
«Ο προπονητής είναι πολύ ψύχραιμος και του εξήγησα πως όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα. Βλέπει πως ο μοναδικός τρόπος να ηρεμήσει η κατάσταση είναι οι νίκες. Αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο».
Για την περίπτωση του Σέρχιο Κόκε:
«Συζητήσαμε πρόσφατα για αυτό το θέμα και τον θέλουμε τον παίκτη. Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι και θα ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη».
Για την περίπτωση του Μελισσά:
«Ο Μελισσάς είναι ένας παίκτης που τηρεί τις προϋποθέσεις του Κάμπος. Θέλει οπωσδήποτε έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Βέβαια, κοιτάμε και άλλες περιπτώσεις».
Για τους παίκτες που ζήτησε ο Κάμπος:
«Θέλουμε 4-5 παίκτες και αν βρεθεί εξαιρετική περίπτωση μπορεί να κάνουμε και το κάτι παραπάνω. Ο πρώτος στόχος είναι να βγούμε στη Β’ εθνική και μετά θα μπορούμε να πορευτούμε εντελώς διαφορετικά. Θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί στις διαπραγματεύσεις».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: