Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Λουκάκου, Μιραλάς, πρόκριση για Εβερτον!!

Η Εβερτον επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ κι εξασφάλισε πρόκριση και πρωτιά στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Τελικός στην αυλαία του γκρουπ, ανάμεσα σε Λιλ και Βόλφσμπουργκ για την 2η θέση.

Λουκάκου, Μιραλάς, πρόκριση για Εβερτον!
Τα «ζαχαρωτά» με γκολ των Λουκάκου και Μιραλάς κέρδισαν μέσα στην «Βολκσβάγκεν Αρίνα» και εξασφάλισαν την πρόκριση και την πρωτιά στον 8ο όμιλο. Η Λιλ που απέσπασε ισοπαλία στο Κρασνοντάρ (1-1), θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Βόλφσμπουργκ την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας για να πάρει εκείνη την 2η θέση και το εισιτήριο για τους «32».

Η βαθμολογία στο 8ο όμιλο:
ΕΒΕΡΤΟΝ 11
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 7
ΛΙΛ 4
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ 3

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΛΙΛ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Βόλφσμπουργκ – Έβερτον 0-2
(43’ Λουκάκου, 75’ Μιραλάς)

Πλούσιο σε φάσεις το πρώτο μέρος με τους Άγγλους να ξεκινούν καλύτερα, να έχουν δοκάρι με τον Ετό, στο 14’, ευκαιρία με τον Μιραλάς στο 35’ που εξουδετέρωσε ο Μπενάλιο, ενώ οι Γερμανοί απάντησαν με ευκαιρίες από Βιεϊρίνια στο 39’ (απόκρουση Χάουαρντ) και Μπέντνερ στο 40’. Τελικά ο Ρομέλου Λουκάκου, στο 43’ κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ, ολοκληρώνοντας ιδανικά, μια αντεπίθεση του Όσμαν με τον Μιραλάς για να γράψει το 0-1. Η Έβερτον συνέχισε ν’ αναζητά το γκολ στο δεύτερο μέρος, είχε διπλή ευκαιρία με Λουκάκου και ΜακΓκίντι στην ίδια φάση στο 61ο λεπτό, ενώ σειρά για δοκάρι είχε η Βόλφσμπουργκ, με τον Πέρισιτς, στο 63ο λεπτό. Τελικά στο 75΄ μετά από υπέροχη πάσα του Λουκάκου, ο Μιραλάς έφυγε στο ένας με έναν και αφού ελευθερώθηκε με μια προσποίηση, με σουτ έκανε το 0-2.



Κράσνονταρ – Λιλ 1-1
(35΄ Αρι -78’ Ρου)

Η Λιλ με το γκολ που σημείωσε ο Ρου, 12 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης έμεινε στο κυνήγι της πρόκρισης σε συνδυασμό με τη νίκη της Έβερτον μέσα στην Γερμανία επί της Βόλφσμπουργκ και πλέον θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους «Λύκους» για να πάρει την πρόκριση. Η Κράσνονταρ άνοιξε το σκορ σε μια φάση στο 35’ όταν ο Μαμάεφ έβγαλε τη σέντρα και ο Άρι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0. Η γαλλική ομάδα μπήκε δυνατά στην επανάληψη με τον Ρόζεναλ να βλέπει την προσπάθεια του να εξουδετερώνεται από τον Ντίκαν. Ωστόσο στο 78ο λεπτό, ο Μπαλμόντ έβγαλε τη σέντρα και ο Ρου από κοντά με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: