Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Κάθε… αγώνας στη σειρά του!!

Το «καθήκον» του έκανε ο ΠΑΟΚ στο Μινσκ, όπου επικράτησε της Ντιναμό (με 2-0) και πλέον στρέφει την προσοχή του στους αγώνες με Πανθρακικό και Ολυμπιακό.

Κάθε… αγώνας στη σειρά του
Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-0 της Ντιναμό στο Μινσκ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς πρέπει να κερδίσουν την Γκινγκάμπ στην Τούμπα, στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης, για να περάσουν εκείνους στους «32».

Πριν από τον αγώνα με τους Γάλλους υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, με σημαντικότερο όλων το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την προσεχή Τετάρτη (03/12).

Πριν από το παιχνίδι στο Φάληρο στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να πάνε με καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, μετά το παιχνίδι στη Λευκορωσία υπήρχαν άσχημα νέα για τον Γιώργο Κατσικά. Ο 24χρονος αμυντικός αποχώρησε με θλάση και θα απουσιάσει περίπου τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι ο Αναστασιάδης θα πρέπει να ψάξει στόπερ εν όψει (και) Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον Αθανασιάδη, ο σκόρερ του ΠΑΟΚ έχει μια κάκωση στο πέλμα και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό που μπορεί να του στερήσει την παρουσία στα προσεχή παιχνίδια και ιδίως σε αυτό με τον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: