Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Έξω με Φωστήρα Μπαρμπόσα-Μπακάκης!

Με απουσίες θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον Φωστήρα την Τετάρτη. Εκτός αποστολής έμειναν Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Ντ’ Ακόλ και Σοϊλέδης. Έξω και ο Γεωργέας, «μέσα» ο Κορδέρο.

Έξω με Φωστήρα Μπαρμπόσα-Μπακάκης
Προβληματισμένη από την γκέλα στο Κρανίδι απέναντι στην Ερμιονίδα, αλλά και πληγωμένη από τους τραυματισμούς οδεύει η ΑΕΚ στο ματς της Τετάρτης με τον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ (18:00).

Πριν καν συμπληρωθεί 24ωρο από το προηγούμενο παιχνίδι, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για το επόμενο και σε αυτή δεν βρίσκονται ξανά οι Μιχάλης Μπακάκης, Άρης Σοϊλέδης (ακολούθησαν μέρος του προγράμματος), Άλεξ Ντ’ Ακόλ (ατομικό) και Έλντερ Μπαρμπόσα (άρχισε θεραπεία και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο μετά την κάκωση στο μετατάρσιο). Για λόγους τακτικής και προφανώς ξεκούρασης εκτός αποστολής έμεινε και ο βασικός χθες Νίκος Γεωργέας.

Αντίθετα, ο «Κολοσσός» πήρε μαζί του τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, αλλά αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανηλειακό στις αρχές του 2015, όπως και τον Μάρκο Ντούνη που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Τσεβάς, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγιέ, Μπρέσεβιτς και Ζόριτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: