Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ποδοσφαιρική ομάδα από την Ζάμπια!!

Φθηνά τη γλίτωσαν τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ζάμπια, καθώς το λεωφορείο που τους μετέφερε τράκαρε με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τέσσερις συντοπίτες τους.

Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ποδοσφαιρική ομάδα από την Ζάμπια
Τυχεροί στην ατυχία τους στάθηκαν τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ζάμπια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην πόλη Κάμπουε.

Σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενεπλάκη η ποδοσφαιρική ομάδα Ζέσκο Γιουνάιτεντ από την Ζάμπια. Το μίνι λεωφορείο που μετέφερε μέλη της ομάδας, συγκρούστηκε σφοδρώς με ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε βγει εκτός πορείας.

Πληροφορίες από τη σκηνή του δυστυχήματος κάνουν λόγο ότι ο οδηγός του λεωφορείου πέθανε ακαριαία, όπως και τρεις ακόμα επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ σοβαρότατες ζημιές σημειώθηκαν στο λεωφορείο και εξηγούν τον τραγικό απολογισμό, όπως μπορείτε να δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες.

inner

inner

inner

inner

Τρεις διεθνείς με την εθνική ομάδα της Ζάμπια ήταν μέσα στο λεωφορείο, οι Τσανγκβε Καλάϊε και Σάτσμο Τσακάβα ήταν τυχεροί, καθώς δεν έπαθαν κάποια σημαντική ζημιά, ενώ ο Νιάμπε Μουλένγκα έπαθε κάταγμα στο πόδι. Στο νοσοκομείο επίσης διακομίστηκαν ο μάνατζερ και ο βοηθός προπονητής της ομάδας, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Οι παίκτες όδευαν προς την πρωτεύουσα Λουσάκα, όπου θα συγκεντρωνόταν η αποστολή της εθνικής για προετοιμασία ενόψει της έναρξης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Το τουρνουά ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου στην Ισημερινή Γουινέα και η Ζάμπια θα αντιμετωπίσει τις Τυνησία, Πράσινο Ακρωτήρι και Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: