Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Σάρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης στα Globe Soccer Awards!! (videos+photos)

Αν και ο θεσμός των Globe Soccer Awards είναι λίαν αμφιλεγόμενος λόγω της …σχέσης με την Ρεάλ Μαδρίτης  ελάχιστοι μπορούν να αμφισβητήσουν το δίκαιο της βράβευσης  των περισσότερων εκπροσώπων της «βασίλισσας».
Στα εν λόγω βραβεία που απονέμονται από μία επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους χωρών του Περσικού Κόλπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου τα πήρε όλα και έφυγε.
Ο τίτλος του κορυφαίου παίκτη της χ
cristiano-Ronaldo-The-Trent-795x448ρονιάς πήγε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, του καλύτερου προπονητή στον Κάρλο Αντσελότι και της αποκάλυψης της χρονιάς στον Χάμες Ροντρίγκεζ.
Μέχρι εδώ μάλλον πάνω-κάτω οι ενστάσεις είναι περιορισμένες αλλά η βράβευση και του Φλορεντίνο Πέρεθ ως υπέρτατου προέδρου είναι μάλλον ένα μέτωπο που δεν έχει την ίδια ευρύτερη αναγνώριση.
Η Ρεάλ βρίσκεται εδώ και ημέρες στο Ντουμπάι όπου απόψε θα αναμετρηθεί με την Μίλαν στο πλαίσιο του Challenge Cup και οι βραβευόμενοι εκπρόσωποι της αλλά και όχι μόνον πήραν μέρος στην εκδήλωση χθες βράδυ στα αξιοσημείωτα της οποίας ήταν η μίνι συνομιλία του Πορτογάλου σούπερ-σταρ με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί τον οποίο φερόταν να είχε σνομπάρει κατά την διάρκεια της απονομής στον πρόσφατο τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων στο Μαρόκο.





*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: