Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

«Ολοι κρίνεστε ως και τις 31 Ιανουαρίου»

Εναν –όχι και τόσο- παλιό τους γνώριμο συνάντησαν πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Αρη. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κάμπος, μετέβη στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου για να μιλήσει στους παίκτες και να επιβλέψει την προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του γυμναστή Κώστα Λιάπη.

Ο άλλοτε προπονητής των περισσότερων εκ των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις και νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας, συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια και αφού αρχικά προέβη σε ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη με τον Πάουλο Κάμπος («καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τον κρατήσουμε στην ομάδα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό»), μίλησε σε πιο προσωπικό τόνο στους ποδοσφαιριστές, ξεκαθαρίζοντας πως θα γνωρίσουν τον νέο τους προπονητή, μέχρι την Κυριακή.

«Αυτές τις ημέρες θα προπονείστε υπό τις οδηγίες του κυρίου Λιάπη, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής σας. Αυτός αναμένεται να είναι στη Θεσσαλονίκη μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας. Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στην προπόνηση, να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό και να φροντίζετε καθημερινά να βελτιώνεστε. Στην Καβάλα η ομάδα δεν ήταν συνολικά καλή. Θέλω να γνωρίζετε πως όλοι σας κρίνεστε μέχρι και τα τέλη του τρέχοντος μήνα. Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση στον Αρη» ανέφερε πιο συγκεκριμένα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: