Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κίνα καλεί Αβραάμ!!

Όπως μεταδίδουν πολλά τούρκικα ΜΜΕ, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει ξεκινήσει... δίαυλο επικοινωνίας με την Σανγκάη Σενσούα για να διαπραγματευτεί πιθανή μεταγραφή του στην Κίνα!

Κίνα καλεί Αβραάμ!
«Φωτιά» ξέσπασε στην Τουρκία σχετικά με το μέλλον του Αβραάμ Παπαδόπουλος! Όπως μετέδωσε η «Fanatik» και την ακολούθησαν τα υπόλοιπα Μέσα, ο Έλληνας αμυντικός έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Σανγκάη Σενσούα προκειμένου να μετακομίσει στην Κίνα και να γίνει ο πρώτος συμπατριώτης μας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο 30χρονος στόπερ που ανήκει στην Τραμπζονσπόρ ξεκίνησε... δυνατά στη γείτονα χώρα επί Χαλίλχοτζιτς, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην ενδεκάδα της ομάδας, με αποτέλεσμα να ΄χει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες για την πρόταση που έχουν καταθέσει οι Κινέζοι ή για το ποσό που προσφέρουν στον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού (που προφανώς θα είναι υψηλό) δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται πως ο Αβραάμ μετακόμισε στην Τραμπζονσπόρ το καλοκαίρι, λόγω της ρήξης του με τον Μίτσελ και μέχρι σήμερα μετράει 5 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα κι άλλες τόσες στο Europa League, όπου έχει βρει δίχτυα και μια φορά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: