Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Λοτζέσκι: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι»

Για τον επικείμενο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευής (23/1) για την Ευρωλίγκα μίλησαν ο Ματ Λοτζέσκι και ο Βασίλης Καββαδάς και εξέφρασαν τη πίστη τους για νίκη.

Λοτζέσκι: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι»
Το αήττητο σερί τους στη δεύτερη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, όπως τόνισαν στις δηλώσεις τους οι Ματ Λοτζέσκι και Βασίλης Καββαδάς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι:

Για το ματς με τη Λαμποράλ και τις αλλαγές στο ρόστερ της: «Η Λαμποράλ έχει αλλάξει πολύ. Εχουν αλλάξει στα γκαρντ, έχουν αλλάξει το στυλ παιχνιδιού τους και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Την τελευταία φορά που παίξαμε χάσαμε με 19 πόντους και θέλουμε εκδίκηση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση. Είναι διαφορετική. Ο Τζέιμς παίζει πολύ καλά και δίνει στην ομάδα του εκρηκτικότητα και σκορ. Είναι κάτι που προσπαθεί δίχως τον Ερτέλ».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού: «Έχουμε μάθει να παίζουμε με τις απουσίες από πέρυσι. Φέτος σε κάθε παιχνίδι παίζουμε με 1-2 παίκτες εκτός αγώνα και όλοι οι παίκτες κάνουν ένα βήμα μπροστά κάθε φορά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς, θέλουμε τη νίκη».

Και οι δηλώσεις του Βασίλη Καββαδά:

Για το ματς με τη Λαμποράλ και τη μέχρι τώρα πορεία των Πειραιωτών: «Θέλουμε από την πλευρά μα να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πιστεύω πως θα είμαστε 100% έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξεχνάμε τα προηγούμενα παιχνίδια. Ηταν καλές νίκες, αλλά κοιτάμε μπροστά και κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τώρα η συγκέντρωσή μας είναι στο παιχνίδι με την Λαμποράλ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και άξια σεβασμού. Αυτό το ματς κρύβει παγίδες. Εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού».

Για τη φροντ λάιν των Ισπανών: «Δεν είναι μόνοι οι ψηλοί. Υπάρχουν πέντε θέσεις στο μπάσκετ και η δουλειά και στους ψηλούς και στους κοντούς είναι εξίσου δύσκολη. Ο καθένας από εμάς πρέπει να δείξει τον καλύτερό του εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: