Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ρόκα: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή»

Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος του Πανθρακικού, όπως τόνισε ο Μάνουελ Ρόκα μετά την ήττα της ομάδας του απ’ τον ΟΦΗ, υπογραμμίζοντας πως αρκετοί παίκτες έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν.

Ρόκα: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή»
Στους παίκτες που έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν στάθηκε ο Μάνουελ Ρόκα μετά την ήττα του Πανθρακικού απ’ τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Θράκης στάθηκε στην κρισιμότητα του ματς κόντρα στον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως δεν υπήρχε άλλη λύση πέρα από το να αγωνιστούν αρκετά νέα παιδιά στο ματς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Σήμερα βρισκόμασταν 48 ώρες πριν από ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια μας για το πρωτάθλημα. Με πολλούς ποδοσφαιριστές από την Κ20 αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με προβλήματα μεν, αλλά με επαγγελματίες και καλούς παίκτες. Αυτό που θέλαμε ήταν να ξεκουράσουμε τους βασικούς μας παίκτες, γιατί ο βασικός στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι που έρχεται με το Λεβαδειακό. Πάντοτε είναι θετικό να παίζουν τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, ωστόσο δεν είναι το καλύτερο να παίζουν μαζικά, πρέπει δηλαδή η ενσωμάτωσή τους να γίνεται σταδιακά. Αναγκαστήκαμε, όμως, να τους χρησιμοποιήσουμε για να ξεκουράσουμε παίκτες κι αυτό είναι το θετικό, ότι θα είμαστε πιο φρέσκοι σε 48 ώρες, απέναντι στο Λεβαδειακό, όπου θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε μια νίκη που θέλουμε πολύ.

Όλοι μας καταλαβαίνουμε και συμφωνούμε πως το σκορ με το οποίο χάσαμε σήμερα ήταν άσχημο, όμως έχουμε αρκετές απουσίες, περιμένουμε παίκτες και δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να παραταχθούμε έτσι σήμερα, προκειμένου να είμαστε πιο ξεκούραστοι το Σάββατο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: