Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τρίβουν τα χέρια τους για Πέτριτς!

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την αγωνιστική κατάσταση του Μλάντεν Πέτριτς και δεν είναι απίθανο να γίνει κάποια κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι.

Τρίβουν τα χέρια τους για Πέτριτς
Απολύτως ευχαριστημένοι είναι στον Παναθηναϊκό με την εικόνα που δείχνει ο Μλάντεν Πέτριτς τον τελευταίο καιρό. Ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει πετύχει πολλά γκολ, αν και έχει σημειώσει δύο που έχουν δώσει δύο «τρίποντα» στους «πράσινους», με Παναιτωλικό εκτός και Λεβαδειακό εκτός. Ωστόσο, δεν παίζει συνήθως στην κορυφή και βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας, «γλυκαίνοντας» το. Αυτό έκανε και στην αναμέτρηση με τη SKODA Ξάνθη για το Κύπελλο, όπου έπαιξε περίπου μισή ώρα, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο αντί του Τριανταφυλλόπουλου.

Μέχρι πρόσφατα υπήρχε προβληματισμός για την απόδοση του 33χρονου ποδοσφαιριστή και λίγο καιρό πριν ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, είχαν «φουντώσει» οι φήμες ότι θα γίνει αναζήτηση για έναν παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του.

Το κλίμα έχει φτιάξει για τον Πέτριτς εσχάτως στον πράσινο «στρατόπεδο». Το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από εκεί που φαινόταν ότι είναι απίθανο να γίνει κίνηση για να ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, πλέον δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα σενάριο.

Μάλιστα, ο Πέτριτς δένει και πολύ καλά με τον Μάρκους Μπεργκ, ενώ οι δύο τους έχουν συνυπάρξει στο Αμβούργο από το 2009 έως το 2012. Ο Σουηδός εκτός από δεινός εκτελεστής είναι καλός και στο να κάνει… χαρούμενους τους συμπαίκτες του. Στον ενάμιση χρόνο περίπου που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό έχει σημειώσει 35 γκολ και έχει βγάλει 14 ασίστ. Τις δέκα στην περυσινή σεζόν και τις υπόλοιπες στη φετινή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: