Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Θετικά μηνύματα από Ζενίτ για Νέτο!!

Θετικά είναι τα δεδομένα που ανέκυψαν από τις νέες συζητήσεις Ολυμπιακού - Ζενίτ την Πέμπτη για τον Λουίς Νέτο. Η κουβέντα των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
Ιδιαίτερα καλά ήταν τα νέα από το... μέτωπο του Νέτο την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει βάλει πολύ καλές βάσεις στον νέο κύκλο συζητήσεών του με την Ζενίτ και την προσπάθεια που κάνει για να κλείσει τον παίκτη. Οριστική συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει με τους Ρώσους, όμως τα νέα... μηνύματα είναι άκρως θετικά. Εξάλλου ο Νέτο ήταν εξαρχής καλυμμένος από μία τέτοια προοπτική και από το να δουλέψει μαζί με τον Βίτορ Περέιρα.
Στον πειραϊκό σύλλογο επιφυλάσσονται για την συνέχεια καθώς πριν από πέντε ημέρες το deal ήταν σχεδόν δεδομένο, ωστόσο η Ζενίτ διαφοροποίησε την κατάσταση και η υπόθεση δεν προχώρησε. Tώρα όμως έχει μπει ξανά σε πολύ καλό δρόμο. Οι ερυθρόλευκοι θα εξακολουθήσουν να είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Ζενίτ, με σκοπό να ολοκληρώσουν την μεταγραφή έως την Κυριακή. Ίσως αυτό να μπορέσει να συμβεί και νωρίτερα. Μόνο εάν δεν γίνει τελικώς αυτό πράξη, θα κοιτάξουν τις άλλες επιλογές τους.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: