Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Δεν το πιστέψαμε...»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πίστεψαν πως μπορούσαν να νικήσουν κι εκεί απέδωσε την ήττα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μην ψάχνοντας για δικαιολογίες στις απουσίες. «Αλλιώς στο ΟΑΚΑ, αλλιώς εκτός», είπε.

Ιβάνοβιτς: «Δεν το πιστέψαμε...»Δεν κρύφτηκε πίσω απ' τις πολλές απουσίες που είχε ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξεκαθάρισε πως η ομάδα του μπορούσε να 'χε φύγει με το διπλό κόντρα στη Ρεάλ, ωστόσο οι παίκτες του δεν πίστεψαν πως είχαν την δυνατότητα να το πετύχουν.

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βγήκαν στο παρκέ για να νικήσουν και... πάτησαν πάνω στη δική μας έλλειψη πίστης. Δεν πιστέψαμε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Γυρίσουμε το ματς ακόμα και στο -4, αλλά εκεί καταρρεύσαμε ψυχολογικά. Έπαιξαν πολύ καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Πιστεύω πως μπορούσαμε να αγωνιστούμε καλύτερα και να κερδίζαμε ακόμα ακόμα το ματς. Είναι όλα θέμα μυαλού. Κάποιοι παίκτες μας αγωνίστηκαν περισσότερο σε σχέση με το συνηθισμένο, διότι είχαμε λίγους και είχε μικρύνει το ροτέισον. Δεν αποτελεί αυτό δικαιολογία. Αυτοί που έπαιξαν μπορούσαν να νικήσουν. Διαφέρει το παιχνίδι μας εκτός έδρας σε σχέση με τις εμφανίσεις στο σπίτι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: