Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Το παλεύει για Κουλούρη, πάει και για Μουζακίτη!


Αναθερμαίνεται η περίπτωση του Ευθύμη Κουλούρη για τον Πανιώνιο, αν και πρόσφατα εισέπραξε «όχι» από τον ΠΑΟΚ για δανεισμό του. Παράλληλα, έγινε κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Μουζακίτη.

Το παλεύει για Κουλούρη, πάει και για Μουζακίτη
Επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα του Ευθύμη Κουλούρη για τον Πανιώνιο. Στην πρώτη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης για να αποκτήσουν τον 19χρονο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, πήραν αρνητική απάντηση. Ωστόσο, σημειώθηκε ανατροπή δεδομένων τις τελευταίες ώρες και σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Ντέβιτς.

Αν αποκτηθεί ο Σέρβος ποδοσφαιριστής τότε δύσκολα θα βρεθεί χώρος στο φετινό ρόστερ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που επιθυμεί να πάρει χρόνος συμμετοχής, καθώς δεν έχει παίξει πολύ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Στον Πανιώνιο θέλουν και τον Αλέξανδρο Μουζακίτη, που ανήκει στον Παναθηναϊκό και ξεκίνησε τη σεζόν στη Νίκη Βόλου, αλλά πλέον δεν αγωνίζεται η ομάδα της Μαγνησίας στη Super League. Έχουν εκδηλώσει τον ενδιαφέρον τους στον Παναθηναϊκό για τον 20χρονο εξτρέμ και σύντομα θα φανεί εάν θέλει να τον δώσει το «τριφύλλι». Άλλωστε, πρόσφατα οι δύο σύλλογοι συνεργαστήκαν για τον δανεισμό του Σπύρου Ρισβάνη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: