Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Φορ-τσάρει η ΑΕΚ!

Σίγουρη θεωρείται η απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής από την ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης εντείνουν τις προσπάθειες τους για να κλείνουν αυτό το μέτωπο.

Φορ-τσάρει η ΑΕΚ
Απίθανο θεωρείται το να μην προστεθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ ένας επιθετικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Απομένουν δέκα ημέρες μέχρι τη λήξη της και οι «κιτρινόμαυροι» θα εξαντλήσουν κάθε χρονικό περιθώριο για να κλείσουν έναν φορ μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

Κρίνεται πως είναι δύσκολο να βγει η χρονιά με μόνο καθαρό παίκτη περιοχής τον Μπρέσεβιτς, καθώς ο Αραβίδης προτιμάται στα αριστερά και τον τελευταίο καιρό τα πάει πολύ καλά εκεί. Άλλωστε σε αυτή τη θέση ανέβασε τις μετοχές του τα τελευταία χρόνια.

Ο Ούγκο Αλμέιδα χάθηκε, καθώς κατέληξε στη Ρωσία (Κράσνονταρ), ενώ δεν προχώρησε και η περίπτωση του Σα και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ψηλά στη λίστα του 2-3 περιπτώσεις. Φαίνεται πως αυτή που έχει ξεχωρίσει δεν έχει βγει προς τα έξω. Δεν είναι δηλαδή από αυτές που έχουν γραφτεί ή ακουστεί. Είναι πιθανό εντός του Σαββατοκύριακου ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ να κάνει ταξίδι με στόχο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πάντα είναι στα υπόψιν και ο Μακόλει Κρισάντους. Άλλωστε, είναι ένας παίκτης που ξέρει καλά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από την κοινή τους θητεία στη Λας Πάλμας, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα μείνει ελεύθερος από τη Σίβασπορ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: