Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ευχάριστος πονοκέφαλος με Γλύκο!!

Ο Ιτάνζ κάλυψε επαρκώς το κενό του Γλύκου, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή και θα δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Αναστασιάδη. Τι έγινε στο σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Ευχάριστος πονοκέφαλος με Γλύκο
Εν μέσω σημαντικών μεταγραφικών εξελίξεων, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις προπονήσεις έχοντας το πλεονέκτημα ότι μες το Σαββατοκύριακο είναι κενό το δικό του πρόγραμμα λόγω της υπόθεσης της Νίκης Βόλου (3-0 στα χαρτιά).

Σε αυτό το δεκαήμερο μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα έχει και μια σημαντική επιστροφή: αυτή του Παναγιώτη Γλύκου, ο οποίος μέρα με τη μέρα αισθάνεται όλο και καλύτερα. Ιατρικά είναι «οκ», και έτσι δημιουργείται ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Άγγελο Αναστασιάδη μιας και στο διάστημα της απουσίας του, ο Σαρλ Ιτάνζ κάλυψε επαρκώς το κενό του.

Σε χαλαρούς ρυθμούς το σημερινό πρόγραμμα στην Τούμπα για παίκτες που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο φορτίο φέτος, ενώ την Παρασκευή ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ξεμουδιάσει σε φιλική αναμέτρηση την σέρβικη Mladost Lucani (κεκλεισμένων των θυρών). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: