Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Σκέφτονται Φρανκ Ντε Μπουρ στη Νιούκαστλ!!

Ανάμεσα στους ισχυρούς υποψήφιους για τον πάγκο της Νιούκαστλ φέρεται να έχει συμπεριληφθεί ο Φρανκ Ντε Μπουρ έπειτα από τη δήλωση πως θα σκεφτόταν σοβαρά να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.  
Μπορεί μέχρι πρότινος να γινόταν λόγος για άμεση πρόσληψη του μόνιμου αντικαταστάτη του Άλαν Πάρντιου, μπορεί να ... παρακαλάει ο υπηρεσιακός κόουτς, Τζον Κάρβερ για να βρεθεί γρήγορα ο άνθρωπος που θα πάρει το «τιμόνι» στα χέρια του, όμως στη διοίκηση φαίνεται ότι δεν βιάζονται.
Θέλουν να κάνουν ένα κανονικό νέο ξεκίνημα με προπονητή που θα χτίσει την ομάδα μέσα στο καλοκαίρι και η δήλωση του Φρανκ Ντε Μπουρ πως θα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Άγιαξ στο τέλος της σεζόν, κάνει τις «καρακάξες» να προσθέσουν το όνομά του στη λίστα τους.
«Η Νιούκαστλ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή, όμως έχει πολύ καλή έδρα, εξαιρετικούς οπαδούς και το μέγεθός της είναι αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Θα συνεχίσω μέχρι το καλοκαίρι στον Άγιαξ και αν έρθει κάποια ομάδα και με ζητήσει, θα το συζητήσω» ήταν τα λόγια του Φρανκ Ντε Μπουρ.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: