Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Σλότερ: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Μπορεί το παιχνίδι στην Μαδρίτη να μην βγήκε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Έι Τζέι Σλότερ έδωσε σύνθημα ανάκαμψης προκειμένου το τριφύλλι να πετύχει το στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Σλότερ: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη»
Δεν πτοείται απ' την ήττα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Έι Τζέι Σλότερ που δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια του top-16 της Ευρωλίγκας, ξεκαθαρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για τη νίκη -ανεξαρτήτων προβλημάτων- και αυτή θα επιδιώξει στη σειρά των τριών επόμενων αγώνων.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια καλά πράγματα στο γήπεδο από την αρχή, αλλά μετά το τρίτο δεκάλεπτο δεν δουλέψαμε σωστά στο παρκέ. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, κάθε βράδυ βγαίνουμε στο παρκέ για να νικήσουμε, για αυτό βγήκαμε στο παρκέ και απόψε. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη στα τρία επόμενα παιχνίδια του Top 16» είπε αρχικά στην κάμερα της NERIT και συνέχεισε:

«Σίγουρα θέλουμε να περάσουμε στα πλέι ο οπότε να είμαστε στην πρώτη τετράδα, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερο αν είμαστε στις πρώτες δυο ομάδες».

Για τις εμπειρίες του στην Ευρωλίγκα, πρόσθεσε: «Απολαμβάνω που παίζω στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου σε κάθε αγώνα. Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός που έχει έξι Ευρωπαϊκά, έχει τρομερό κόσμο και η ατμόσφαιρα στην έδρα μας είναι εξαιρετική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: