Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κόστα στο gazzetta.gr: «Θέλω να παίξω στην Τούμπα»!!

O Ρικάρντο Κόστα μιλάει στο Gazzetta.gr για την προοπτική της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως περιμένει πως και πως να παίξει στην Τούμπα.
Το Gazzetta εντόπισε τον Πορτογάλο σέντερ μπακ, που πρόκειται να γίνει σύντομα κάτοικος Θεσσαλονίκης καθώς όπως διαβάσατε από το απόγευμα της Πέμπτης συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρικάρντο Κόστα δεν θέλησε να πει πολλά για το μέλλον του και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο μετέφερε την επιθυμία του να κλείσει στον σύλλογο. Άλλωστε επειδή πρόκειται για μεταγραφή, μένει να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες έτσι ώστε να βρεθεί στα γραφεία του «δικεφάλου» και να υπογράψει!
Πάντως ήδη περιμένει την στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του καθώς επισήμανε πως «θέλω να παίξω στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις προσεχείς ημέρες. Τότε θα ξέρω και θα μπορώ να πω περισσότερα για μένα και το μέλλον μου. Πολύ σύντομα θα πάρω την τελική μου απόφαση, ωστόσο με ενδιαφέρει και θα ήθελα να αγωνιστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: