Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η «πρώτη» του Ιγκλέσιας!!

Ένα νέο πρόσωπο είχε η προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης την πέμπτη, καθώς ο το τελευταίο (χρονικά) μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων, Μάτίας Ιγκλέσιας, ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας.

Η «πρώτη» του Ιγκλέσιας
Ώρα για δράση. Ο νεοαποκτηθείς, Ματίας Ιγκλέσιας, που ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Αστέρα.

Η επόμενη υποχρέωση της ομάδας της Τρίπολης είναι το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο για την 20η αγωνιστική της Super League και φυσικά είναι απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς βρίσκεται πολύ πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας.

inner

Τα εισιτήρια για το προσεχές θα διατίθενται στο STAR STORE (κατά τις ώρες καταστημάτων) την Παρασκευή (23/01) και το Σάββατο (24/01), καθώς και στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» το Σάββατο 24 Ιανουαρίου από τις 12:00 το μεσημέρι έως την έναρξη του αγώνα στις 5:15 μ.μ.
Όλα τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 15€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2, ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα ΚΑΙ το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων-πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 3:15 μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 5:15 μ.μ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: