Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μπέσιτς: «Δεν ξέρω γιατί με συμπαθούν…»

Μέσα σε λίγους μήνες έγινε το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Ο Μοχάμεντ Μπέσιτς, από τους ελάχιστους διακριθέντες της φετινής Έβερτον, γνωρίζει συνεχώς την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας, όμως ο ίδιος ακόμη αναζητεί τους λόγους που είναι τόσο αρεστός!  
«Δεν ξέρω για ποιο λόγο αρέσω στους οπαδούς. Ίσως τους αρέσει το στυλ μου. Πρέπει, όμως, να τους ρωτήσετε», τόνισε ο Βόσνιος μέσος και συνέχισε αναφερόμενος στο κύριο χαρακτηριστικό του, το σκληρό παιχνίδι:
«Μου αρέσει να κάνω τάκλιν. Από μικρό ο πατέρας μου έλεγε να μην κάνω τόσο συχνά τάκλιν, αλλά μου φαινόταν τόσο εύκολο… Μετά από δύο ή τρία χρόνια ξεκίνησα να παίζω ως κεντρικός αμυντικός και έκανα περισσότερα τάκλιν».
Στην Έβερτον, όπως και προηγουμένως στη Φερεντσβάρος, εδραιώθηκε στη θέση του αμυντικού μέσου. Ποια όμως του αρέσει περισσότερο; «Δεν με νοιάζει που θα παίζω. Στην αρχή έπρεπε να παίρνω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου ως μέσος για να το συνηθίσω. Είμαι χαρούμενος με τη θέση που αγωνίζομαι. Τώρα μπορώ να μάθω και να βελτιωθώ».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: