Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αφελάι: «Μας δίνει χαρά ο κόσμος»

Ο Ιμπραίμ Αφελάι στάθηκε σε εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού στη βοήθεια του κόσμου των «ερυθρόλευκων». Παρόντες ήταν και οι Ντοσεβί, Διαμαντάκος, που αποθεώθηκαν όπως και ο Ολλανδός.

Αφελάι: «Μας δίνει χαρά ο κόσμος»
Εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στα ματς της ομάδας, αλλά και σε εκδηλώσεις, όπως η σημερινή εταιρεία αθλητικού ρουχισμού εμφανίστηκε ο Ιμπραίμ Αφελάι. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός υπέγραψε αυτόγραφα στους εκατοντάδες φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο κατάστημα της Puma στον Πειραιά στη Γρηγορίου Λαμπράκη, όπως και οι Ματιέ Ντοσεβί, Δημήτρης Διαμαντάκος, αποθεώθηκαν.

inner

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Όπως βλέπετε υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Είναι κάτι πολύ όμορφο και μας δίνει χαρά. Χαιρόμαστε πολύ με την στήριξη του κόσμου. Την Puma την γνωρίζω και είναι μία πολύ καλή εταιρεία. Την ξέρω πολλά χρόνια. Έχει καλά προϊόντα και κυρίως παπούτσια και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτήν την συνεργασία».

inner

Ο κάθε οπαδός του Ολυμπιακού με κάθε προϊόν που αγόραζε έπαιρνε δώρο άλλο ένα, εκτός της φανέλας, ενώ όλοι μπήκαν στην κλήρωση για μια πρόσκληση για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας και για μια νέα φανέλα με τις υπογραφές των παικτών.

Δείτε τα όσα κατέγραψε η κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός...



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: