Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Βλέπει και Κράσιτς ο ΠΑΟΚ!! (vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Τουρκία o ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα με τις υποθέσεις Ντέβιτς και Κόστα, βρίσκεται σε συζητήσεις και για τον Μίλος Κράσιτς! 
Συμφωνία με Ρικάρντο Κόστα, δυνατό μπάσιμο για Ντέβιτς και... Κράσιτς! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον Μίλος Κράσιτς και τη Φενέρμπαχτσε. Ανεξαρτήτως με τις υποθέσεις των δυο πρώτων, ο «δικέφαλος» θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και ο Σέρβος είναι αρκετά ψηλά στη λίστα! Ο 30χρονος δεν περνά τις καλύτερες μέρες του στην Τουρκία και πριν λίγες ημέρες τόνισε σε συνέντευξή του «Θέλω να επιστρέψω δυναμικά στη δράση, αλλά όχι στη Φενέρμπαχτσε. Θέλω να φύγω». Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κράσιτς, μιας και η αξία του Σέρβου είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει.
Υπάρχουν επαφές, αλλά και... δεύτερες σκέψεις, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του 30χρονου. Ο Κράσιτς είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε και μάλιστα οι Τούρκοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να χαρίσει μέρος του υπόλοιπου συμβολαίου του. Για τον 30χρονο Σέρβο υπάρχουν και προτάσεις από τη Ρωσία, αν και ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Την σεζόν 2013 - 2014 ο Κράσιτς με την φανέλα της Μπαστιά είχε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 2 γκολ και άλλες 3 στο Κύπελλο.
Το 2012 - 2013 ο Σέρβος άσος είχε με την Φενέρ 13 ματς πρωταθλήματος, δύο Κυπέλλου, πέντε Γιουρόπα Λιγκ, δύο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ένα για το Λιγκ Καπ. Είχε ένα γκολ στο Κύπελλο και από μία ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά την επιστροφή του στην Φενέρ από τον δανεισμό του από την Μπαστιά δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής...








*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: