Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Σεροπιάν: «Για το κάτι παραπάνω…»

Για την «υγεία» και την πορεία της Ερμιονίδας -την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε προ ημερών- μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μουράτ Σεροπιάν. Τι είπε για τις ομάδες που... θα μπουν πλέι οφ.

Σεροπιάν: «Για το κάτι παραπάνω…»
Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και στους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νερατζιά:

Για την Ερμιονίδα: «Για όλους στον χώρο η Ερμιονίδα κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής. Η μόνη ομάδα που έκοψε βαθμούς στην ΑΕΚ και γίνεται σωστό έργο απ’ τη διοίκηση, τους παίκτες, τον κόσμο. Ο σύλλογος στέκεται πολύ καλά, έχοντας και τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου, υπάρχει δίψα. Είχε φτάσει και στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου. Είναι άξια αναφοράς η πορεία μέχρι τώρα».

«Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα της Football League, όπου οι μισές ομάδες πέφτουν, είναι πραγματικά ανταγωνιστικό και όποιος προπονητής μπορεί να είναι σε κάποια ομάδα, τότε αυτόματα αυτό είναι μεγάλη εμπειρία και ό,τι πετύχει θα είναι επιτυχία. Η Ερμιονίδα είναι πάρα πολύ οργανωμένη και τα οικονομικά δεδομένα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα. Δεν ζηλεύει τίποτα από κανέναν σε αυτό το κομμάτι. Άπαντες δουλεύουν απερίσπαστοι».

Για τις εγκαταστάσεις στην περιοχή: «Υπάρχει δυσκολία με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, διότι η Ερμιονίδα μεγάλωσε απότομα και δεν υπάρχουν υποδομές για τέτοιο επίπεδο. Προσπαθούμε, όμως για να βρούμε και λύσεις για να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε την κατάσταση. Είναι σίγουρα πρόβλημα για εμάς. Για το γήπεδό μας έγινε μεγάλος αγώνας για να προλάβει μέσα από κάποια έργα να πάρει άδεια χρησιμοποίησης. Βάσει του πληθυσμού της περιοχής εδώ, είναι ικανοποιητικός ο αριθμός του κόσμου που βρίσκεται κοντά στην Ερμιονίδα και παρακολουθεί τις προσπάθειές μας».

Για το τι θα αλλάξει: «Εγώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να γνωρίσω όλους εδώ, να τους… ζήσω και να βάλω τα δικά μου στοιχεία. Να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Κοιτάμε πάντα προς τα πάνω, ό,τι καλύτερο γίνεται ο στόχος μας».

«Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν έχω αναλάβει πολλές φορές μεσούσης της σεζόν μια ομάδα. Τα προηγούμενα παιχνίδια είναι σίγουρα οδηγός για μένα, ο βασικός κορμός υπάρχει και δεν μπορεί να αλλάξει και αυτό που θα κάνουμε είναι να δούμε τι λείπει -κυρίως για εκτός έδρας- για το κάτι παραπάνω».

Για τα πλέι οφ: «Κλειδωμένο δεν είναι τίποτα. Βαθμολογικό προβάδισμα υπάρχει για κάποιες ομάδες, όμως είναι η φύση της κατηγορίας τέτοια που δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτα. Μπορεί και άλλοι να προλάβουν τα πλέι οφ, με 2-3 παιχνίδια μπορούν να αλλάξουν πολλά. Πλην της ΑΕΚ που θα είναι σίγουρα, τα άλλα εισιτήρια θα τα παλέψουν βάσει της μέχρι τώρα πορείας Παναχαϊκή, Χανιά, Απόλλων Σμύρνης που δείχνουν δυνατές. Το ξεπέταγμα του Ηρακλή είναι άξιο αναφοράς με τα προβλήματα που είχε κιόλας η ομάδα, ενώ Λαμία, ΑΕΛ και Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται πως θα δώσουν την μάχη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: