Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

«Ανασταίνεται» ο ΟΦΗ!

Κοντά στο να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την Εφορία είναι στον ΟΦΗ και αν τα καταφέρουν θα τους επιτραπεί να κάνουν περιορισμένο αριθμό μεταγραφών. Προσπαθεί να μεταπείσει παίκτες ο Μαχλάς.

«Ανασταίνεται» ο ΟΦΗ
Φως στο τούνελ αρχίζει να φαίνεται σιγά-σιγά στον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Κρήτης ρύθμισαν τις οφειλές τους προς το ΙΚΑ και είναι αρκετά πιθανό να συμβεί το ίδιο και για τα χρέη προς την Εφορία. Αν υπάρξει ευτυχή κατάληξη για τους Ηρακλειώτες στο συγκεκριμένο θέμα, τότε θα εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν μεταγραφές άμεσα. Ωστόσο, θα παραμείνει ο σχετικός περιορισμός, καθώς δεν έχει χορηγηθεί άδεια το περασμένο καλοκαίρι από την αρμόδια επιτροπή. Ο ΟΦΗ μπορεί να προσθέσει στο ρόστερ του έναν Έλληνα παίκτη άνω των 24 ετών και όσους γηγενείς θέλει κάτω από αυτήν την ηλικία.

Πάντως, από την ομάδα τονίζουν ότι προς το παρών υπάρχει η ομάδα, αλλά δεν μπορούν να πουν με σιγουριά αν θα καταφέρει να μείνει όρθια έως το τέλος της σεζόν.

Την Πέμπτη έγινε συνάντηση του Νίκου Μαχλά με τους Τριποτσέρη, Στάθη και Μακρή, καθώς η προσφυγή τους θα εκδικαστεί την Τρίτη. Επιπλέον, αναμένεται να υπάρξει επαφή με τον Περογαμβράκη και άλλους παίκτες, ώστε να τους πειστούν να παραμείνουν στον ΟΦΗ.

Συνεδριάζει σήμερα (18:00) το Δ.Σ. της ΠΑΕ και ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης είναι ο διαχειριστικός έλεγχος που ζητούν να γίνει μέλη του Δ.Σ. καθώς και οι μέτοχοι της ΠΑΕ προκειμένου να διερευνηθεί η οικονομική διαχείριση της ομάδας τα τελευταία χρόνια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: