Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Πέτγουεϊ... στο νήμα!!

Κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι του Μπρεντ Πέτγουεϊ απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα. Ενδεχομένη απουσία του, φέρνει «λειψανδρία» στη θέση «4». Σίγουρα εκτός ο Λαφαγέτ.

Πέτγουεϊ... στο νήμα!
Σε ρυθμούς Λαμποράλ Κούτσα κινείται ο Ολυμπιακός όπου την Παρασκευή θέλει να ρίξει στο καναβάτσο (και) τους Βάσκους, στο ΣΕΦ και να διατηρήσει το αήττητό του στο Top-16, κάτι που θα του επιτρέψει να κρατήσει ολοζώντανες τις ελπίδες ενός εκ των δύο πρώτων εισιτηρίων (που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει δεδομένα στη διάθεσή του τον Λαφαγιέτ που έχει υποστεί θλάση, με τον ανεβασμένο Κατσίβελη να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο Έλληνας κόουτς, όμως, κινδυνεύει να μην έχει μαζί του και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση, σήμερα έβγαλε μέρος της προπόνησης και είναι αμφίβολος.

Ουσιαστικά η συμμετοχή του θα κριθεί... λεπτά πριν το τζάμπολ στο φαληρικό γήπεδο, όπου ενδεχόμενη απουσία του θα αναγκάσει τον Πρίντεζη να μείνει μόνος στη θέση «4», απ' τη στιγμή που και ο Αγραβάνης είναι νοκ-άουτ. Φυσικά, εκτός είναι και ο Παπαπέτρου, για τον οποίο οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων πάνε... λάου-λάου για να μην ρισκάρουν μια βιαστική επάνοδό του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: