Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Έκπληξη με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ!!

Ο Ρικάρντο Κόστα (βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό) είναι ο διακαής πόθος του ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνας! Συμφωνία με τον σπουδαίο Πορτογάλο αμυντικό. Μένει να αποδεσμευτεί από την Αλ-Σαλίγια.

Έκπληξη με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ!

Έχοντας ανακοινώσει ήδη μια σπουδαία όσο και δαπανηρή μεταγραφή, αυτή του Κριστιάν Νομπόα, και την ώρα που βρίσκεται κοντά στον Μάρκο Ντέβιτς, ετοιμάζει μια ακόμα εξαιρετική κίνηση.

Ο εκλεκτός του «Δικέφαλου του Βορρά» για το κέντρο της άμυνας είναι ο Ρικάρντο Κόστα! O 33χρονος Πορτογάλος, ο οποίος απασχόλησε σοβαρά και τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, τον Ολυμπιακό, αποτελεί τον πρώτο στόχο για τα μετόπισθεν.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί αφού μείνει ελεύθερος από την Αλ-Σαλίγια του Κατάρ, όπου πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Ρικάρντο Κόστα έχει σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με τις φανέλες των Πόρτο, Βαλένθια, Λιλ, Βόλφσμπουργκ, από το 2005 αποτελεί ενεργό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας και έρχεται να ενισχύσει τους Θεσσαλονικείς σε μια θέση που «πονάνε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: