Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τόμιτς: «Το 50% ήταν η συγκέντρωση»

Καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο ήταν οι συγκέντρωση των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όπως τόνισε ο Μίλαν Τόμιτς.

Τόμιτς: «Το 50% ήταν η συγκέντρωση»
Ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη όσο και την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο παρουσιάστηκε ο Μίλαν Τόμιτς. Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η συγκέντρωση ήταν το 50% έτσι ώστε να κάνει η ομάδα το 2/2 στο Top 16.

Παράλληλα στάθηκε στην παρουσία των Λαφαγέτ και Πρίντεζη, που δείχνουν να επιστρέφουν δυνατότεροι μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:
«Ήταν τρομερό παιχνίδι. Είχαμε 24 ασίστ και μόλις 9 λάθη. Από την αρχή ξέραμε ότι η Αρμάνι είναι καλή ομάδα, όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι. Αυτό φάνηκε από το ότι δεχτήκαμε μόνο δύο αιφνιδιασμούς. Η συγκέντρωση ήταν το 50% της νίκης μας.

Έχουμε πει και στους παίκτες ότι δεν γίνεται μόνο ένας να βοηθάει. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει και ένας διαφορετικός να βγαίνει μπροστά. Σήμερα ήταν ο Λοτζέσκι, ο Λαφαγέτ και ο Πρίντεζης που ξεχώρισαν. Ειδικά για τον Πρίντεζη και τον Λαφαγέτ είναι ακόμη μεγαλύτερο το κέρδος επειδή ήταν τραυματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: