Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Πάρντιου: «Ακατανόητη η μεταγραφική πολιτική στη Νιούκαστλ»

Ο δρόμος που ακολουθούσε το μεγάλο αφεντικό της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ, όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα και το γεγονός πως δεν ήθελε να ξοδεύονται χρήματα, αποτέλεσε τον κυριότερο λόγο για τον οποίο ο Άλαν Πάρντιου αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Κρίσταλ Πάλας, όπως ανέφερε ο νέος κόουτς των «αετών» στην παρουσίασή του.  
Ο Πάρντιου δεν θα παίρνει περισσότερα χρήματα από αυτά που λάμβανε στη Νιούκαστλ. Δεν ήταν αυτός ο λόγος της αποχώρησής του από τις «καρακάξες». Ίσα – ίσα που πρέπει πλέον να δώσει και μάχη για την παραμονή της νέας του ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ωστόσο, θα μπορεί να δουλέψει σε πολύ λογικά πλαίσια και να έχει τη στήριξη του ιδιοκτήτη της Πάλας, Στιβ Πάρις, όσον αφορά τις μεταγραφές και το χτίσιμο του συνόλου που επιθυμεί, σε αντίθεση με τον τρόπο που έπρεπε να σκέφτεται και να ενεργεί στο «St. James' Park».
«Η Νιούκαστλ είναι μεγάλη ομάδα, όμως, είναι δύσκολο διότι “τρέχουν” τα θέματα με πολύ σφιχτή οικονομική πολιτική. Έπρεπε να δουλέψουμε πολύ σκληρά στις μεταγραφικές περιόδους και βάσει του μεγέθους του συλλόγου, ήταν πραγματικά δύσκολο και ακατανόητο το γεγονός πως έπρεπε να χτίσουμε μια ομάδα με τόσο αργό ρυθμό. Ξέρω ότι έφυγα έχοντας αφήσει πίσω ένα καλό σύνολο. Ο Πάρις μου πρόσφερε ένα συμβόλαιο σχεδόν ίδιο με αυτό που είχα στη Νιούκαστλ κι ελπίζω να πήρα τη σωστή απόφαση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάρντιου, καθιστώντας σαφές γιατί πήρε την απόφαση να αλλάξει πάγκο στα μισά της φετινής σεζόν.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: