Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Πήρε Λαζαρίδη ο Εθνικός Σερρών!!

Τον Γιώργο Λαζαρίδη ενέταξε στο ρόστερ της η ομάδα του Εθνμικού Σερρών.
Ο 23χρονος επιθετικός ο που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στον Αγροτικό Αστέρα, αποτελεί την τρίτη μεταγραφική κίνηση των Σερραίων μετά τους Πέτρο Κοντσίδη και Κώστα Κρεββατά.
Την είδηση έκανε γνωστή ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Λάκης Υφαντής, μέσω μηνύματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφού ήταν ο ίδιος που ταξίδεψε στην Ξάνθη μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (0-2), προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Την τρίτη κίνηση ενίσχυσης πραγματοποίησε η ΠΑΕ Σέρρες με τον Γιώργο Λαζαρίδη . Ο 23χρονος επιθετικός αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Ξάνθη μετά την σημερινή επίσκεψη του προέδρου της ομάδας κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του γενικού αρχηγού κ. Λάκη Υφαντή ,στην ακριτική πόλη της Ξάνθης, που απέσπασαν την υπογραφή του. Ο παίκτης θα είναι αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στην πόλη των Σερρών και θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή κ.Ντράγκαν Κοκότοβιτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: