Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Γιώργος Παρασκευαίδης και μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στον θεσμό του κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το που κρίθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Ένα μεγάλο κομμάτι του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ κρίθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια. Εμείς ήμασταν άριστοι στην τακτική και έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη ομάδα και με μια φάση μπορεί να βάλει ένα γκολ όπως η φάση του Παπαδόπουλο. Κλείσαμε καλά τα άκρα, ο ΠΑΟΚ μας περιόρισε στις αντεπιθέσεις και το 0-0 είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».
Για την φάση του Παπαδόπουλου:
«Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ο Δημήτρης είναι ένας μεγάλος επιθετικός και για να μπει χρειάζεται και τύχη».
Για το χέρι του Κρητικού:
«Ο συμπαίκτης μου σερνόταν στον αγωνιστικό χώρο, τα χέρια ήταν κάτω και δεν υπήρχε καμιά πρόθεση. Ο διαιτητής σωστά δεν έδωσε πέναλτι και οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν διαμαρτυρήθηκαν. Φαίνεται πως ο παίκτης δεν είχε κάποια πρόθεση. Αν τα χέρια του αμυντικού  είναι κολλημένα στο χορτάρι είναι ακούσιο. Είναι θέμα του διαιτητή το τι θα δώσει».
Για το ροτέισον που έκανε ο ΠΑΟΚ:
«Επειδή ακολουθεί δύσκολη συνέχεια και εμείς κάναμε αλλαγές. Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ ξέρεις πως αντιμετωπίζεις μια μεγάλη ομάδα που κατεβαίνει πάντα για την νίκη. Ο αντίπαλος κόλλησε πάνω μας και δεν εκμεταλλεύτηκε τις πλαγιοκοπήσεις και το καλό κράτημα μπάλας που έχει».
Για την ποιότητα του αγώνα:
«Δεν έγινε κάποιο σπουδαίο παιχνίδι και κρίθηκε στην τακτική. Όποιος σκόραρε, θα κέρδιζε».
Για την απόδοση της Κέρκυρα στο πρωτάθλημα:
Έχουμε μια πολύ καλή συγκομιδή. Κάνουμε λογικά αποτελέσματα, πάμε πολύ καλά και αν μείνουμε συγκεντρωμένοι σύντομα θα σώσουμε την κατηγορία και θα μπορούμε να παίξουμε και πιο όμορφο ποδόσφαιρο».
Για την μάχη στη κορυφή:
«Σε τέτοιες περιπτώσεις τα ντέρμπι κρίνουν πολλά. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα έχει πολύ καλές πιθανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Τώρα παίζει μέσα στην Τρίπολη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που συζητήσαμε με τα παιδιά του ΠΑΟΚ. Αυτό το παιχνίδι στην Τρίπολη θα είναι σταθμός».
 Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Η Τρίπολη έχασε από εμάς και δεν έδειξε τον καλύτερο της εαυτό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά για εμένα ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα».
Για το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον ΟΦΗ:
«Είναι ένα εξ αναβολής παιχνίδι και πάμε σε μια περίοδο καλύτερη για εμάς. Όταν παίζεις με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο είναι πάντα δύσκολα καθώς μαζί με την Τούμπα είναι η πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: