Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Μπάγεβιτς: «Πρέπει να έχουμε σπίτι και θα το έχουμε»

Τη βεβαιότητα ότι η ΑΕΚ θ’ αποκτήσει το γήπεδό της στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας εξέφρασε -λίγες ώρες μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα- ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μπάγεβιτς: «Πρέπει να έχουμε σπίτι και θα το έχουμε»
Πεπεισμένος ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα φτιαχτεί, όσα εμπόδια κι αν παρουσιαστούν, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» δήλωσε ανικανοποίητος απ’ τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του ότι ο σύλλογος θα έχει τελικά το σπίτι του.

«Είχαμε σήμερα συνάντηση με τον κύριο Τσίπρα. Μας κάλεσε, συζητήσαμε ορισμένα θέματα, εμείς θέλαμε πιο συγκεκριμένα κάποια πράγματα. Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την απάντηση που πήραμε και από εδώ και πέρα περιμένουμε.

Θέλω να τονίσω ότι αν δεν κάνουμε τώρα γήπεδο, δεν θα κάνουμε ποτέ. Με τον κύριο Μελισσανίδη από την αρχή μέχρι τώρα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και δεν σταματάμε με τίποτα. Έχουμε τον κόσμο μας που είναι πληγωμένος από όλη αυτή την ιστορία. Πρέπει να έχουμε σπίτι και θα το έχουμε. Πρέπει να γυρίσουμε στη Φιλαδέλφεια και μόνο εκεί. Πουθενά αλλού»
, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, δε, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεν μακρηγόρησε, λέγοντας: «Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη, για την πρόκριση. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι από τη δική μας πλευρά και μπράβο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: