Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Μυροφορίδης: «Δεν αφήνουμε κανένα ματς χωρίς να ματώσουμε» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή Παύλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκίνησε καλά η χρονιά και στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί με το καλό. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ γιατί λόγω των καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών η ομάδα δεν μπόρεσε να δουλέψει όπως θα ήθελε. Παρ’ όλα αυτά έπαιξε όπως έπρεπε στα δύο ματς με Απόλλωνα και Πλατανιά και πήρε αυτό που ήθελε και στα δύο».

Για τις φιλοδοξίες του Ηρακλή στο Κύπελλο: «Εάν ρωτάτε εμένα προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου το Κύπελλο. Αποκλειστικός μας στόχος είναι η ομάδα να ανεβεί στη Σούπερ Λίγκα. Από την άλλη, όμως, είμαστε ο Ηρακλής και δεν πρέπει να αφήνουμε κανένα ματς χωρίς να ματώσουμε. Έχουμε… δύο μασχάλες και παίζοντας θα φανεί πού μπορούμε να φτάσουμε στο Κύπελλο. Το καλό που έχει το Κύπελλο είναι ότι μπορούν να παίξουν παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος πως θα αντέξουμε γιατί έχουμε καλούς παίκτες και όποιος και αν παίξει μπορεί να σταθεί. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, εμπιστοσύνη, την οποία έχουν κερδίσει με το σπαθί τους».

Για τον Τσιλιγκίρη: «Είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση. Είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα».

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά: «Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποια πίεση. Ανάλογα με την εισήγηση του προπονητή θα αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης για να έχουμε μια επιπλέον λύση μεσοαμυντικά.

Για τους Κατίδη, Τριανταφυλλάκο: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με αμφότερους. Είναι καλοί παίκτες μεν, αλλά εμείς ψάχνουμε κάτι μεσοαμυντικά και αυτοί είναι επιθετικογενείς».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Παύλου Μυροφορίδη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: