Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Κοντά σε Χουμπούτια η Κέρκυρα!

Αναμένεται η ανακοίνωση του Ακάκι Χουμπούτια από την Κέρκυρα. Εντός της ημέρας οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις του Γεωργιανού στόπερ. Εξελίξεις και με Φάμπιο.

Κοντά σε Χουμπούτια η Κέρκυρα
Με καθυστέρηση λίγων ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί από την Κέρκυρα ο Ακάκι Χουμπουτία, που βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γεωργιανού στόπερ περιμένουν οι άνθρωποι της Κέρκυρας για να προχωρήσουν στις υπογραφές. Ο 28χρονος θα αναχωρήσει το συντομότερο δυνατο για το νησί, αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο 20 φορές διεθνής με την Γεωργία έχει μείνει ελεύθερος μετά από θητείες σε Ζβέζντα, Κάουνας, Σιλουτέ, Βίλνιους, Γκας Μέταν, Σαμσουανσπόρ και Μορντόβια και θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Μπεν Σαμπάτ.

Παράλληλα, οι «Φαίακες» σκοπεύουν να προχωρήσουν την περίπτωση του Φάμπιο, που ενδέχεται να αποκτηθεί δανεικός από τον Ατρόμητο. Το τελευταίο διάστημα πάντως υπήρχαν και άλλες λύσεις από το εξωτερικό, αλλά δεν εξελίχθηκαν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: