Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

«Έκαναν τον Άρη από γίγαντα νάνο» (audio)

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Άρη εξήγησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Δημήτρης Μπουγιουκλής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορώ να καθίσω να δουλέψω, δεν μπορώ να ηρεμήσω και με την αλλαγή αυτή καταστάσεων δεν νομίζω πως έχω θέση στην ομάδα. Κάθε 2-3 μήνες αλλάζουν πρόσωπα, αλλάζουν επενδυτές. Είπαμε το καλοκαίρι να πέσει η ομάδα στην Γ’ Εθνική να γίνει μια επανεκκίνηση, αλλά βλέπετε τι γίνεται. Δυστυχώς ο Άρης δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, μακάρι να ανέβει η ομάδα».

Για την αποχώρησή του από τον Άρη: «Όπως το είπατε, πήρα το καπελάκι μου και έφυγα. Εγώ δεν πληρωνόμουν, η κατάσταση ήταν τραγική. Δεν υπήρχε ρουχισμός, δεν υπήρχαν νερά, δεν υπήρχαν φανέλες, τι να κάνω εγώ; Να κάτσω να κάνω την γλάστρα; Δυστυχώς αυτόν τον γίγαντα τον έχουν κάνει νάνο. Διοικητικά εδώ και τόσα χρόνια πάνε τα πράγματα από το κακό στο χειρότερο. Εγώ γιατί να έμενα; Να έβλεπα αυτή την κατάσταση; Εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να βοηθάω την ομάδα στο αγωνιστικό, είδα κάποια στιγμή ότι δεν πάει άλλο, αποχώρησα. Δυστυχώς χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, μακάρι να την ξαναβρούμε με τον κ. Κάλας».

Για τον Άλεξ Κάλας: «Μακάρι να έρθει ο άνθρωπος και να βοηθήσει, αλλά το θέμα είναι ότι ο Άρης χρειάζεται πολλά πράγματα. Η οργάνωση είναι άγνωστη λέξη για τον Άρη. Δεν υπάρχει ούτε γυμναστήριο, από πού να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει συχνά, αλλά κάπου φτάσαμε όλοι στα όρια μας. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια με τον κ. Κάμπος, αλλά η διοικητική αστάθεια, οι εγωισμοί και οι αποφάσεις με βάση το συμφέρον κοστίζουν για τον Άρη».

Για το αν έχει εξοφληθεί: «Όχι βέβαια. Μου οφείλονται κάποια δεδουλευμένα, αλλά από ότι βλέπω θα γραφτούν και αυτά στον πάγκο, όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Θα κάνω μια συνάντηση με την διοίκηση, αλλά δεν βλέπω να παίρνω τίποτα»

Για τον Κάμπος: «Νομίζω πως πρέπει να μείνει, ο άνθρωπος έδειξε πως έχει βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα. Η ομάδα βρήκε ηρεμία, έκανε ένα καλό σερί και άρχισαν να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για τους ανθρώπους που μπορούν να αλλάξουν την μοίρα του Άρη: «Κατά την ταπεινή μου άποψη δύο είναι οι προσωπικότητες που μπορούν να πάνε μπροστά τον Άρη. Ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Νίκος Γκάλης».

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Δημήτρη Μπουγιουκλή στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: