Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Πάνω από μισό δις ζητάει ο Μέσι για να αφήσει την Μπαρτσελόνα!!

Θετικός στο ενδεχόμενο να συζητήσει την οποιαδήποτε πρόταση παρουσιάζεται ο Λιονέλ Μέσι, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Πάνω από μισό δις ζητάει ο Μέσι για να αφήσει την Μπαρτσελόνα!
Νέο δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ανοιχτός σε προτάσεις, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Το ποσό που φέρεται να ζητάει ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι 640.000.000 ευρώ για εξαετές συμβόλαιο. Δείτε ομάδες μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του.

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία την Τσέλσι και το ενδιαφέρον της για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σήμερα η σκανδαλοθηρική «Sun» γράφει «Είμαι δικός σας για… 640 εκατ ευρώ»! Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο διεθνής άσος παρουσιάζεται θετικός να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Το παραπάνω – αστρονομικό – ποσό μπορούν να δώσουν σύλλογοι όπως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν. Αν συνυπολογίσουμε και τη ρήτρα αποδέσμευσης ρου του Μέσι από τη Μπαρτσελόνα, τότε το συνολικό ποσό μπορεί να ξεπεράσει τα 900 εκατ. ευρώ.

«Ο Μέσι σκέφτεται να αφήσει την Μπαρτσελόνα. Έχει απηυδήσει με πολλά πράγματα στον σύλλογο και είναι δύσκολο να αντιστραφεί η κατάσταση», καταλήγει το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: