Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Αναστασίου: «Κατεβάσαμε διακόπτη»

Προβληματισμένος από την καθίζηση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τα Χανιά, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει μέσα απ’ τα χέρια του τη νίκη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Κατεβάσαμε διακόπτη»
Στην αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και τα Χανιά κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και ν’ αποσπάσουν το 2-2, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

«Κατεβάσαμε διακόπτη. Δεν ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ένα ματς που θα μπορούσαμε να βάλουμε 4-5 γκολ, έγινε όπως έγινε. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά αποδείχθηκε και πάλι ότι θέλουμε δουλειά στο θέμα της νοοτροπίας», τόνισε ο τεχνικός των «πράσινων στον «OTE TV» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Ερωτώμενος, δε, για τον Σωτήρη Νίνη και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με αμιγώς ελληνική ενδεκάδα για πρώτη φορά από το 1991, σημείωσε:

«Είναι σημαντικό για μας να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε Έλληνες παίκτες και παιδιά από τις ακαδημίες. Ο Σωτήρης ήταν καλός, προσπάθησε και κάποια στιγμή κουράστηκε. Είναι πολύς καιρός οι οκτώ μήνες απουσίας και θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να επανέλθει πλήρως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: