Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Θα τα πουν σύντομα…!!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει το πλάνο του Βίτορ Περέιρα και με μεταγραφές, όμως οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν επί του θέματος μετά τον αγώνα στην Ξάνθη.

Θα τα πουν σύντομα…
Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας υπολογίζεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του Βίτορ Περέιρα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί πρώτα να κάνει κάποιες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, να τη δει σε ένα επίσημο παιχνίδι (εκείνο με τη Skoda Ξάνθη) και στη συνέχεια θα κάνει τις παρατηρήσεις του.

Πάντως, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ξεκαθάρισε ότι θα σταθεί δίπλα στον 46χρονο προπονητή και θα τον στηρίξει με κάθε τρόπο.

Εκείνο, όμως, που έχει προκύψει είναι ότι δύσκολα θα αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πρωταθλητών Ελλάδας. Σε πρώτο πλάνο είναι δηλαδή η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός ακραίου επιθετικού και ενός χαφ, ενώ θεωρείται ήδη κλεισμένος ο Ντιντιέ Ντιγκάρ της Νις.

Από τη στιγμή που οι μεταγραφικές εξελίξεις μετατίθενται από Δευτέρα, αυτό είναι καλό και για την υπόθεση του Τόμας Ροσίτσκι που αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση στις αρχές της εβδομάδας. Στα υπ’ όψιν είναι και ο Τζόελ Κάμπελ, αλλά και για τους δύο παίκτες της Άρσεναλ τα δεδομένα είναι δύσκολα.

Εν τω μεταξύ, χθες προέκυψε το όνομα του Μικαέλ Σιανί που αγωνίζεται στη Λάτσιο και φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και οι «ερυθρόλευκοι». Όπως γράφει ο «Γαύρος», το δημοσίευμα της «Equipe» πρέπει να ευσταθεί, καθώς οι Πειραιώτες ψάχνονται για τον έμπειρο στόπερ που ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: